Let op! Internet vol met Elden Ring: Shadow of the Erdtree-spoilers

Geplaatst: 17 juni om 21:10
Deze week moet je goed oppassen als je je op het wereldwijde web begeeft, want de Shadow of the Erdtree-uitbreiding voor Elden Ring is gelekt.

Daar waarschuwt ontwikkelaar FromSoftware voor. Hoe de boel precies gelekt is, maakt men niet bekend maar ze laten in ieder geval weten dat je op je hoede moet zijn voor spoilers. Alles ligt op straat, van het begin tot de eindbaas.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree komt officieel pas vrijdag uit. Het is de eerste en enige uitbreiding die Elden Ring krijgt. De dlc laat je los in een volledig nieuw gebied dat naar alle waarschijnlijkheid nog groter is dan Limgrave, gevuld met meer dan tien eindbazen en talloze nieuwe vijanden en geheimen om te ontdekken. De uitbreiding kost veertig euro.

De uitbreiding verschijnt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Eerder maakte FromSoftware al bekend hoe laat de uitbreiding te spelen is. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.