Is dit de setting van de nieuwe Battlefield?

Geplaatst: Gisteren om 14:45
Een oplettende content creator zou wel eens de setting van de nieuwe Battlefield kunnen hebben gespot.

De afgelopen dagen kwamen er al wat eerste details over de nieuwe Battlefield naar buiten. Zo liet Vince Zampella weten dat de game zich op multiplayerpotjes van rond de 64 spelers en de oude bekende classes gaat richten, en gaf EA al aan dat vier verschillende studio's aan de nog naamloze game werken.

Ook werd er eerste artwork van de game getoond, en content creator TacticalBrit meent daaruit een van de locaties uit de game te hebben afgeleid. hij ziet namelijk verschillende herkenningspunten in het artwork die wijzen op Gibraltar, een Brits overzees gebied gelegen aan het zuidelijke eind van het Iberisch Schiereiland bij de ingang van de Middellandse Zee.

Aldus TacticalBrit: "Ik ben voor zo'n tachtig procent zeker dat het om Gibraltar gaat. Dat is logisch ook voor een dergelijke game, omdat in een theoretisch conflict Gibraltar as strategische brug tussen Europa en Afrika kan dienen." Iemand die het in ieder geval helemaal met hem eens is, is Tom Henderson van Insider Gaming.

Het zal vast niet de enige locatie in de game zijn - mogelijk gaat het simpelweg om een enkel level uit de campagne of een multiplayermap - maar het is mooi om te zien hoe één simpele illustratie de detectives onder ons al aan het werk zet!

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.