Insider hint naar de komst van een F-Zero-game

Geplaatst: 22 juli 2022 om 07:12Aangepast: 2 februari 2023 om 16:18
Nintendo zou wel eens een F-Zero-game kunnen uitbrengen, zo claimt een insider die eerder al correcte informatie naar buiten heeft gelekt.

SyluxHunter voorspelde eerder al correct de releasedatum van Bayonetta 3 - 28 oktober - en de inhoud van de meest recente Mini Direct-uitzending. De insider werd onlangs geïnterviewd door het YouTube-kanaal Switchforce, waarin hij een binaire code deelde.

De code werd door Twitteraar BozoChozo vertaald naar 'YGBP', wat staat voor 'You Got Boost Power', een quote uit de F-Zero-games. SyluxHunter gaf als antwoord op BozoChozo aan dat het daar inderdaad voor staat, maar vraagt fans wel om verwachtingen binnen de perken te houden.

Het is nog niet duidelijk wat een mogelijke nieuwe F-Zero-game zou kunnen bieden. Nintendo heeft vooralsnog niets officieels aangekondigd en de franchise heeft al vele jaren geen nieuw deel gekregen. Fans speculeren dat het mogelijk om een heruitgave gaat van een van de meest geprezen delen uit de reeks, het op de GameCube verschenen F-Zero GX. Er is echter geen verdere informatie dat daar op wijst.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.