Immortals Fenyx Rising-update voegt 'demo' voor uitbreiding toe

Geplaatst: 15 januari 2021 om 06:48Aangepast: 6 februari 2023 om 15:22
De eerste uitbreiding, A New God, moet binnenkort voor Immortals Fenyx Rising verschijnen. Via een gratis update is een speelbare demo voor de dlc aan de game toegevoegd.

De demo komt in de vorm van een nieuwe quest in de game, genaamd 'When in Olympus'. De getimede uitdaging moet spelers een idee geven van wat ze van de dlc kunnen verwachten, en levert bij het klaren ook nog eens nieuwe loot op.

Een precieze releasedatum voor A New God is er nog niet. Na de uitbreiding staan er nog twee uitbreidingen op de planning: Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods. Al deze uitbreidingen zijn via de seizoenspas te koop.

Immortals Fenyx Rising is beschikbaar voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc.De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.