'Horizon-televisieserie speelt zich voornamelijk voor de games af'

Geplaatst: 9 juni 2022 om 04:47Aangepast: 2 februari 2023 om 18:14
Er zouden details over de aankomende televisieserie gebaseerd op de Horizon-franchise zijn uitgelekt.

Op Twitch liet Giant Bomb-journalist Jeff Grubb weten dat de serie de gebeurtenissen uit de PlayStation-games als canon ziet, maar dat de serie zich gedeeltelijk voor de games afspeelt, namelijk op en rond het moment dat de samenleving instort, mede door een invasie van intelligente robots. 

De serie zou mogelijk 'Horizon 2074' of 'Horizon 2047' gaan heten - daar verschillen de meningen over. Zoals fans weten spelen de games zich juist honderden jaren na deze gebeurtenis af in een post-apocalyptische wereld. De tv-serie zou zich voornamelijk in Toronto afspelen.

Volgens Grubb zou de serie op deze manier het achtergrondverhaal van de games verder vormgeven. Dat zou Guerrilla Games ook de vrijheid geven om in de spellen het verhaal van Aloy verder te vertellen. Maar de tv-serie zou dit alles wel combineren met het verhaal uit de games zelf.

Hoe dan ook is al het bovenstaande nog niet officieel bevestigd. Eerder dit jaar bevestigde Sony wel dat het aan een serie gebaseerd op Horizon werkt, die uiteindelijk op Netflix moet verschijnen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.