Hoofdschrijver Star Wars Eclipse niet meer werkzaam bij Quantic Dream

Geplaatst: 16 augustus om 15:00
Adam Williams, de hoofdschrijver van Star Wars Eclipse, blijkt te zijn vertrokken bij Quantic Dream.

Dat spotte TheGamer op de LinkedIn-pagina van de beste man. "Na bijna tien jaar werkzaam te zijn geweest bij Quantic Dream, vertrek ik om samen met een groep bestaande uit getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars een nieuwe studio op te richten." Williams was overigens ook de hoofdschrijver van Detroit: Become Human.

Er is verder nog niets bekend over zijn nieuwe studio, maar het is wel interessant om te bedenken wat dit voor het nog altijd in mysterie gehulde Star Wars Eclipse betekent. Aan de andere kant is het schrijfwerk voor die game misschien wel ver klaar, en is het dan ook helemaal niet gek dat Williams doorgaat naar een andere klus.

Buiten de onthullingstrailer uit 2021 weten we nog nagenoeg niets over Star Wars Eclipse. Er gingen vorig jaar geruchten dat de game op zijn vroegst in 2026 uitkomt, dus geduld is in ieder geval een schone zaak. Wel weten we zeker dat de verhalende game zich ten tijde van de High Republic afspeelt, en dat men net als in eerdere Quantic Dream-spellen meerdere personages bestuurt.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.