Hier kijk je vanavond live de Xbox Showcase en Call of Duty Direct

Geplaatst: 10 juni om 16:00Aangepast: 10 juni om 16:00
De tweede dag van de Gamezomer is aangebroken! Vanavond zendt Microsoft de Xbox Games Showcase en de Call of Duty: Black Ops 6 Direct uit en natuurlijk zijn wij op Twitch weer van de partij.

Om 19:00 uur vanavond gaat de Xbox Games Showcase van start op YouTube en Twitch met een presentatie van alle aankomende games van Xbox Game Studios, direct gevolgd door de Call of Duty: Black Ops 6 Direct, waarbij we eindelijk meer horen over het langverwachte nieuwe deel van de franchise. 

Watch on YouTube

Wij hebben alvast in onze glazen bol gekeken en ons gewaagd aan een aantal voorspellingen. Het kan bijna niet anders dan dat we meer gaan zien van Indiana Jones and the Great Circle in de vorm van een nieuwe trailer of gameplaybeelden. Verder verwachten we eindelijk meer te weten te komen over de Starfield-dlc Shattered Space en zou het ons niet verbazen als we ook nog iets over Fallout voorbij zien komen.

Uiteraard zijn wij ook live op ons Twitch-kanaal, waar je samen met ons van de showcase kan genieten. Vanaf 14:00 uur gaan onze teams, Powerpraat vs Bonuslevel, de strijd aan in Geocaching en de grote Summer Games Fest-quiz. Dat wil je niet missen!

De Xbox Games Showcase is natuurlijk niet de enige presentatie van de Gamezomer. In dit overzicht vind je ons Twitch-schema van de komende dagen en staan alle presentaties op een rij.

Redactie Gamer.nl redactie

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.