Hangar 13 sluit nieuwe Mafia-game niet uit

Geplaatst: 22 augustus 2020 om 08:23Aangepast: 3 februari 2023 om 09:23
Hangar 13, de ontwikkelaar van Mafia 3 en het aankomende Mafia: Definitive Edition, sluit een nieuw deel in de reeks niet uit.

Dat meldt de studio in een interview met SegmentNext. "We hopen dat fans genieten van Definitive Edition. Als de game goed verkoopt, kunnen we onze energie mogelijk richten op een nieuw deel. Ik weet dat ons team het geweldig zou vinden om een nog Mafia-game te ontwikkelen als we de kans krijgen."

Voorlopig zit een nieuwe Mafia door Hangar 13 er in ieder geval niet in - eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat de studio aan een nieuwe IP werkt. Dat wordt in het recente interview ook weer benadrukt: "We werken intussen aan een ander project. Ik kan je er nog niets over vertellen, maar logischerwijs zijn we er enthousiast over."

Mafia: Definitive Edition komt op 25 september voor Steam, Epic Games Store, PlayStation 4 en Xbox One uit. Het is,in tegenstelling tot de recent uitgebrachte Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition, een volledige remake. Hangar 13 heeft de game opnieuw gebouwd in de engine van Mafia 3, maar de game volgt dezelfde plotlijnen als het origineel. Verder is de game uitgebreid met nieuwe dialogen, gameplaysecties en uitgebreidere achtergrondverhalen van personages.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.