Gratis game-alarm: scoor Marvel's Midnight Suns op Epic

Geplaatst: 10 juni om 12:01Aangepast: 10 juni om 12:01
Epic is duidelijk weer naar nieuwe klanten op zoek voor hun Epic Games Store: je kunt de meer dan prima game Marvel's Midnight Suns nu gratis claimen.

De gratis pc-game kun je hier claimen in de Epic Game Store. Daarna heb je alleen nog een pc nodig die de game kan draaien, en hoppa, je bent met superhelden een tactisch kaartspel aan het spelen. 

Epic geeft elke week wel een gratis game weg, en daar maken we lang niet altijd melding van - het moet immers geen reclame worden. Maar we schatten zo in dat jullie deze wel even willen checken. De strategiegame in het Marvel-universum werd namelijk goed ontvangen en lang niet zo goed verkocht, dus er is een redelijke kans dat je hem hebt gemist.

Onze Wouter was er in ieder geval helemaal ondersteboven van en beloonde de game met een 94: "Midnight Suns is een beetje Persona, heel veel Dragon Age, misschien net iets minder XCOM dan je zou hopen en een flinke dosis Marvel-liefde. Het is een mix van spectaculair veel heerlijke game-ingrediënten onder een laag van licht verouderde graphics, die fans van superhelden, rpg’s en turn-based tactics tientallen uren volledig in hun ban zal houden. Het indirecte van de battles en de overdaad aan dialogen is vast niet voor iedereen, maar voor deze Marvel-minnende XCOM-fanaat raakt het, smackdab in the middle, een hele specifieke spot."

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.