'Grand Theft Auto 6 ontvangt wel singleplayer-dlc'

Geplaatst: 18 augustus 2022 om 07:13Aangepast: 2 februari 2023 om 15:54
Waar er voor Grand Theft Auto 5 geen uitbreidingen voor de singleplayercampagne zijn uitgekomen, moet dat voor het volgende deel wel het geval zijn.

Dat claimt insider Tez2, die regelmatig informatie over de GTA-reeks naar buiten lekt. In eerdere geruchten, waarin ook werd gemeld dat een van de hoofdpersonages van de nieuwe GTA een vrouw is, werd gemeld dat de wereld en het verhaal van Grand Theft Auto 6 na release uitgebreid worden met nieuwe content. Tez2 reageert nu op dat gerucht.

Volgens hem is dat een teken dat "Rockstar teruggaat naar hoe men toekomstige content plande voordat GTA Online een succes werd". Volgens Tez2 werkte Rockstar wel aan singleplayer-dlc voor GTA 5 - waaronder een casino en de toevoeging van Liberty City - maar werden die projecten stilgelegd zodat men zich volledig kon richten op het uitbreiden van de online modus.

De nieuwe GTA-game moet "nieuwe steden en missies" als dlc ontvangen. Die worden volgens Tez2 "zeker gepland voordat GTA 6 daadwerkelijk uitkomt". Volgens de insider betekent dit dat we zo nu en dan nieuwe gebieden - bijvoorbeeld een nieuwe stad of een eiland - in de game kunnen verwachten, wat tegelijkertijd ook weer nieuwe content voor de online modus van de game oplevert.

Hoe dan ook is er officieel nog niets bekend over Grand Theft Auto 6 - zelfs de naam is nog niet aangekondigd. Het enige dat officieel naar buiten is gebracht, is dat de game in ontwikkeling is bij Rockstar.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.