Gotham Knights draait in 30 frames per seconde op consoles

Geplaatst: 15 oktober 2022 om 07:10Aangepast: 2 februari 2023 om 14:59
Gotham Knights kan alleen in 30 frames per seconde op consoles draaien - de game bevat geen 'performance modus' om een hogere framerate mee te bereiken.

Dat heeft Warner Bros. Games Montreal naar buiten gecommuniceerd. Producent Fleur Marty deelde deze info op het Discord-kanaal van de game. Waar het tegenwoordig vrij gebruikelijk is voor games om een performance- en grafische modus te bevatten, is dat bij Gotham Knights niet het geval. 

Volgens Marty komt dit vanwege de diverse features in de game, zoals een co-op modus en een gedetailleerde open spelwereld. "We kunnen niet zomaar de resolutie naar beneden schroeven om een hogere framerate mogelijk te maken."

Fans reageren wisselend op de aankondiging. Eerder werden de Xbox One- en PS4-versies van het spel al geannuleerd. Sommige gamers zijn van mening dat een hogere framerate - of in ieder geval een performance modus die dit mogelijk maakt - een optie behoort te zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X.

De ontwikkelaar heeft ook gedeeld dat er op 29 november gratis een co-op-modus voor vier spelers wordt toegevoegd, genaamd Heroic Assault. Deze modus bevat dertig niveaus aan vijanden en missies. Vanaf release kan de hoofdcampagne al wel door twee spelers tegelijk doorlopen worden. 

Gotham Knights komt op 21 oktober uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. In het spel kruipen spelers in de huid van Robin, Nightwing, Red Hood en Batgirl, kort na de dood van een belangrijk figuur in Gotham. De game moet een “dynamische en interactieve” open wereld krijgen waar bekende schurken als de Court of Owls in huisvesten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.