Godfall-spelers moeten altijd online zijn

Geplaatst: 5 oktober 2020 om 07:02Aangepast: 3 februari 2023 om 08:44
Om Godfall te spelen moeten gamers altijd online zijn.

Dat blijkt uit de officiële pagina van de PlayStation 5-versie van de game. Er moet altijd een online connectie zijn, ook al spelen mensen in hun eentje. Dat betekent dat een PlayStation Plus-abonnement ook vereist is om Godfall te spelen.

Godfall heeft drop-in/drop-out coöperatieve gameplay dat in de gehele campagne verwerkt zit. Op die manier kunnen spelers hulp vragen aan anderen. Zelfs wanneer men van plan is om het spel geheel alleen te spelen, is echter een online connectie en dus PlayStation Plus vereist.

Godfall werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar onthuld. De nieuwe game van Gearbox wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Godfall verschijnt op 12 november op de Epic Games Store en een week later op PlayStation 5, tegelijk met de lancering van de console.

-39635936

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.