Gerucht: Xbox One zonder disc drive verschijnt 7 mei

Geplaatst: 22 maart 2019 om 09:10Aangepast: 7 februari 2023 om 12:35
Website Windows Central heeft aangegeven dat ze href="https://www.windowscentral.com/xbox-one-s-all-digital-release-date" rel="noopener noreferrer" target="_blank">details over de compleet digitale Xbox One </a></b>hebben ontvangen. Volgens Windows Central is de nieuwe consolevariant nagenoeg identiek aan de Xbox One S, maar mist het apparaat een disc drive en uitwerpknop.

Het gebrek aan een disc drive kan bevestigen dat het gaat om de vermeende volledig digitale Xbox One met de codenaam Maverick, die volgens eerdere geruchten binnenkort verschijnt. Dit zou de eerste volledig digitale Xbox-console worden.

Volgens de informatie van Windows Central is de console voorzien van een 1TB harde schijf en codes voor Sea of Thieves, Minecraft en Forza Horizon 3. Een prijs is nog niet bekendgemaakt, maar volgens de geruchten gaat het om de laagst aanbevolen verkoopprijs voor een Xbox-console ooit.

Ook zouden de documenten aangeven dat de console op 7 mei verschijnt. Mogelijk vindt de aankondiging van de console spoedig plaats. Kijk op Windows Central voor mock-up-foto's van de console.

-39696718

Hoofd van Xbox, Phil Spencer, heeft aangegeven groots uit te pakken tijdens de aankomende E3. In een mail naar een aantal werknemers zou hij gezegd hebben dat Google Stadia niet echt verrassend was en dat het hun beurt was om groots uit te pakken.

Volgens berichten wordt tevens de volgende generatie Xbox-consoles al op E3 2019 uit de doeken gedaan en moeten deze eind 2020 in de winkels liggen. Naar verluidt is Xbox met codenaam Lockhart een goedkopere console waarop games enkel gedownload of gestreamd kunnen worden. Xbox Anaconda schijnt een krachtigere console te worden dat wel beschikt over een schijflade.

Lucas MayEen vande voormalige hoofdredacteuren van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.