Gerucht: Octopath Traveler 2 in juni naar Xbox en Game Pass

Geplaatst: 6 juni om 13:53Aangepast: 6 juni om 13:53
Het lijkt erop dat Octopath Traveler 2 deze maand nog naar Xbox-consoles komt en ook direct op Game Pass verschijnt.

Tijdens Tokyo Game Show in 2023 kondigde Square Enix de Xbox-versie van de game al aan, maar Exputer denkt nu te weten dat de port deze maand nog uitkomt. Dat heeft de website van bronnen vernomen. Naar alle waarschijnlijkheid worden de releasedatum en de komst naar Game Pass aangekondigd tijdens de Xbox Games Showcase van aanstaande zondag. 

Octopath Traveler 2 kwam op 24 februari 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Een Xbox-versie ontbreekt nog. Dat is wel een beetje gek, want het eerste deel verscheen wel direct op de Xbox. Gelukkig gaat Square Enix dat dus heel snel rechttrekken. 

Onze eigen Peter Koelewijn gaf de game een 75. "Onder de bloedmooie presentatie schuilt een prima JRPG die helaas iets te veel in oude glorie blijft hangen. Nostalgisch zijn voor het verleden is superleuk, maar dingen als de random encounters, de turn-based battles en het verhaal zijn in moderne RPG’s echt beter geworden. Dat verwacht ik ook van Octopath Traveler 2", concludeert hij in zijn review. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.