Gerucht: 'Naughty Dog werkt aan The Last of Us: Part 3'

Geplaatst: 14 december 2022 om 06:04Aangepast: 2 februari 2023 om 14:06
Een over het algemeen betrouwbare insider claimt dat Naughty Dog aan The Last of Us: Part 3 werkt.

Dat meldt insider ViewerAnon. Hij lekt over het algemeen vooral informatie uit gerelateerd aan films en series en is daarin erg betrouwbaar. Zo heeft hij eerder correcte informatie over de The Last of Us-serie van HBO naar buiten gebracht. Ook was hij voor de officiële onthulling op de hoogte van het bestaan van Crash Bandicoot 4: It's About Time.

Volgens ViewerAnon werkt regisseur en schrijver Neil Druckmann op dit moment aan The Last of Us: Part 3. Een nieuwe game in de Uncharted-franchise zou door een andere studio worden ontwikkeld. Het aangekondigde multiplayerproject in de The Last of Us-franchise zou echter voor deze games uit moeten komen. Hij durft niet te zeggen hoe het zit met nieuwe IP's.

De claims van ViewerAnon zijn niet onvoorstelbaar. Nu HBO een serie maakt gebaseerd op The Last of Us, zou het logisch zijn dat Naughty Dog eerst een derde deel wil uitbrengen voordat er eventueel geen materiaal meer is voor de seriemakers om te verfilmen. Er gaan daarnaast al langer geruchten over een mogelijk nieuwe Uncharted-game. Aangezien Uncharted 4 als een einde van de franchise voelde, zou het niet heel vreemd zijn als een andere studio dit project op zou pakken.

Hoe dan ook hebben Naughty Dog of Sony bovenstaande geruchten zelf niet bevestigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.