Geoff Keighley hint naar beestachtige game

Geplaatst: 19 augustus om 15:16
Tijdens Gamescom Opening Night Live morgenavond wordt er iets onthuld rondom een beest, uitgaande van een teaser die vandaag online verscheen.

Geoff Keighley, de presentator en organisator van het aankomende evenement, plaatste vandaag een mysterieuze live-action-teaser op social media. In de teaser is te zien hoe een vrouw in een bos wordt gefilmd. De eerste helft van de teaser is nog lekker vrolijk, maar daarna neemt het een duistere wending... 'The beast is coming", zo beschrijft Keighley.

Officieel weten we nog niet waar deze teaser precies naar hint, maar er wordt gespeculeerd dat het op een of andere manier met Dying Light te maken heeft. Eerder deze maand is er namelijk een handelsmerk genaamd Dying Light: The Beast gevonden.

Techland heeft beloofd de in 2022 uitgekomen game Dying Light 2: Stay Human nog jarenlang te ondersteunen - net als het bedrijf met de voorganger heeft gedaan. Eind 2022 kwam al de eerste uitbreiding, Bloody Ties, uit, en afgelopen voorjaar kreeg de game een Nightmare-moeilijkheidsgraad. Het zou op zich dus best tijd worden voor een nieuwe uitbreiding!

Hoe dan ook gaan we er morgenavond achter komen, want dan begint om 20:00 uur Gamescom Opening Night Live!

View post on X
View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.