Geld terug na Steam Early Access-aankoop? Dat kan na hoogstens twee uur spelen

Geplaatst: 25 april om 06:52Aangepast: 25 april om 06:52
Wil je je geld terug na dat je een game hebt gekocht via Steam Early Access? Dan mag je de release voortaan maximaal twee uur gespeeld hebben.

Hetzelfde geldt al voor alle games die je op Steam koopt, maar nu is de volledige Early Access-sectie daar dus aan toegevoegd. De veertien dagen bedenktijd gaan wel pas in op het moment dat de volledige versie van de game uitkomt.

De nieuwe regels gelden ook voor games met zogeheten Advanced Access; die krijgen spelers soms door een pre-order te plaatsen. Ook in dat geval kun je alleen je geld terugkrijgen als je niet meer dan twee uur hebt gespeeld.

Steam biedt spelers al jaren de mogelijkheid om onder voorwaarden hun geld terug te vragen, wanneer zij niet tevreden zijn met hun aankoop. Voor Early Access-releases golden deze regels tot dusver niet. Early Access is een veelgebruikt format onder ontwikkelaars. Hierdoor krijg je de kans om de vroege versie een game te spelen, terwijl de studio verder werkt aan de game met feedback van jou en andere spelers.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.