Geheim spandoek en logo gevonden in Crash Bandicoot 4

Geplaatst: 1 december 2020 om 13:18Aangepast: 6 februari 2023 om 16:09
Een fanatieke Crash-speler heeft een verborgen logo gevonden in Crash Bandicoot 4. Daarnaast heeft het Twitter-account van de game een video gedeeld met een interessant spandoek.

Een fanatieke speler heeft een geheim logo in het vierde deel van Crash Bandicoot gevonden. Het logo kan enkel op worden gemerkt door spelers die de game voor 106% hebben uitgespeeld. Vanzelfsprekend zet deze vondst mensen aan het denken en barst de speculatie over een mogelijk vervolgdeel los.

Het officiële Twitter-account van Crash Bandicoot doet er nog een schepje bovenop door een korte video te delen van de buideldas. Op de achtergrond van de video is een spandoek te zien waar de woorden 'Wumpa League' op geschreven staan.

Het is nog onduidelijk of er werkelijk gehint wordt naar een nieuwe Crash Bandicoot-game, maar het speculeren kan in ieder geval beginnen. Wellicht wordt er nieuw leven geblazen in Crash Bash, of kunnen we in de toekomst aan de slag met een nieuw Crash Team Racing-deel.

Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.