Gebruikersrecensies Battlefield 2042 op Steam grotendeels negatief

Geplaatst: 22 november 2021 om 08:07Aangepast: 7 februari 2023 om 20:59
De gebruikersrecensies op Steam van het vrijdag officieel uitgekomen Battlefield 2042 zijn op dit moment grotendeels negatief.

Er zijn meer dan 35.000 recensies door gebruikers geplaatst, zo valt op Steam te zien. Maar 26 procent van die recensies zijn positief. Daarmee staat de game nu op nummer negen in de lijst met slechtst ontvangen games op Steam ooit, volgens steam250.com

Veel gamers uiten hun kritiek over de staat waarin de multiplayergame is gelanceerd. Dice heeft vorige week in ieder geval een eerste patch uitgegeven om diverse bugs en problemen te verhelpen, maar de komende dertig dagen moeten er nog twee updates uitkomen.

Gamer.nl plaatste onlangs een review-in-progress: "Battlefield 2042 lijkt de Battlefield-formule op aparte wijze te herpakken. Met een futuristische draai en focus op samenspel tussen Specialists staat dit deel fier op zichzelf, terwijl het schietwerk trouw blijft aan eerder succes. Zowel de voortzetting van klassieke modi als het nieuwe Hazard Zone hebben potentie om interessant te blijven; het Portal-element loont vooral als ingebakken remaster van multiplayernostalgie. De levensverwachting van de game valt of staat echter wel met het servicecomponent, waarover nog bijzonder veel onduidelijk is." De uiteindelijke review volgt spoedig.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.