'Game Boy-games komen nog steeds naar Nintendo Switch Online'

Geplaatst: 28 september 2021 om 06:50Aangepast: 2 februari 2023 om 13:56
Nintendo zou nog steeds van plan zijn om Game Boy- en Game Boy Color-games op Switch beschikbaar te stellen via Nintendo Switch Online.

Dat claimt Eurogamer-redacteur Tom Phillips op Twitter. Hij meldt dit aangezien Nintendo vorige week aankondigde later dit jaar Nintendo 64-en Mega Drive-games via Nintendo Switch Online speelbaar te maken. Dit ondanks dat er al geruime tijd geruchten gingen over Game Boy (Color)-spellen. Die komen er volgens Phillips dan ook nog steeds aan.

"Ik hoorde naast de Game Boy (Color)-games over de N64 en Mega Drive als Nintendo Switch Online-platforms. Ik kan mij voorstellen dat ze er voor hebben gekozen de Nintendo 64- en Mega Drive-games eerst uit te rollen, aangezien dat voor veel gamers meer reden is om te upgraden." 

Nintendo kondigde vorige week aan dat de N64- en Mega Drive-games onderdeel van een nieuwe, duurdere versie van het abonnement worden. De prijs is nog niet aangekondigd. Phillips meldt dat hij niet weet of de Game Boy (Color)-games onderdeel zijn van het duurdere abonnement.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.