PS4-exclusiviteit Final Fantasy 7 Remake eindigt april 2021

Geplaatst: 6 februari 2020 om 14:03Aangepast: 3 februari 2023 om 11:57
De Final Fantasy 7-remake zal voor een langere tijd PlayStation 4 exclusief blijven. Dat is te zien op de box-art van het spel.

Het was al langer bekend dat de remake van Final Fantasy 7 na de release eerst geruime tijd exclusief zal zijn voor de PlayStation 4. De game zou eigenlijk uitkomen in maart dit jaar, en op de box-art destijds stond een label met daarop de informatie dat het spel tot 3 maart 2021 exclusief zou blijven voor de PlayStation 4.

Vorige maand kwam Square Enix met de aankondiging dat de remake is uitgesteld tot 10 april. Op de nieuwe box-art is nu ook een vernieuwde versie van het label te zien. Hieruit blijkt dat het spel exclusief voor de PlayStation blijft tot precies een jaar na de release, op 10 april 2021.

-39673400

Square Enix heeft nog niet officieel aangekondigd op welke andere platforms de Final Fantasy 7 Remake uitkomt, maar dankzij een dataminer lijkt het erop dat het spel in ieder geval op de pc uitkomt.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.