Filmen tweede seizoen The Last Of Us begint mogelijk dit jaar

Geplaatst: 1 maart 2023 om 14:00Aangepast: 2 maart 2023 om 10:59
Het filmproces van het tweede seizoen van de HBO-serie The Last Of Us begint mogelijk dit jaar al.

Daar hint hoofdrolspeler Pedro Pascal naar in gesprek met Collider. "In het jaar 2023?" vraagt Pascal als hem gevraagd wordt of de opnames dit jaar nog beginnen. "Oh, in welk seizoen zitten we nu? We zijn bij de lente aangekomen? Ja, er is zeker een kans." Er is officieel nog geen begindatum voor de opnames onthuld.

In januari maakte HBO bekend dat er een tweede seizoen van de serie is besteld. Verder zijn er geen details over het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Het is dus nog onduidelijk wanneer de productie begint en wanneer de afleveringen te zien zijn. Naar alle waarschijnlijkheid volgt het seizoen de gebeurtenissen uit de game The Last Of Us: Part 2.

The Last Of Us op HBO behandelt het verhaal van de game en breidt het ook uit. De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Craig Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie. Het seizoen bestaat uit negen afleveringen. De eerste zeven zijn op het moment van schrijven te bekijken.

In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel en Bella Ramsey de rol van Ellie. Verder maken ook Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy hun opwachting. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolkten hebben ook een rol binnen de show.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.