Fans zijn niet blij met verdwijnen social stealth Assassin’s Creed Shadows

Geplaatst: 16 juni om 22:02Aangepast: 16 juni om 22:02
Ooit kon je in groepen onopgemerkt blijven in Assassin’s Creed. Het was zelfs een must voor wie zich bij de Assassin Order wilde voegen. In Shadows is het echter verdwenen. Ubisoft bevestigt dat deze vorm van onopgemerkt blijven er niet meer is. Er zitten wel stealthy elementen in: het is nog steeds AC, maar de klassieke variant niet.

Hoewel deze optie niet in elke AC-game aanwezig is, is het wel een belangrijk element voor veel gamers en dat mist dus in Shadows. In Mirage zit het nog wel. Ubisoft zegt erover: “Naoe is niet te onderscheiden in de menigte. Ze blijft onopgemerkt door militaire NPC's als ze zich in de open wereld bevindt - tenzij ze illegale dingen doet, zoals met haar zwaard zwaaien of klimmen. Naoe is standaard onzichtbaar voor NPC's in de open wereld", aldus Ubisoft. Yasuke, het andere personage, kan onmogelijk onopgemerkt blijven in de wereld, voegt Ubi eraan toe.

Ga jij het missen, deze optie, of vermaak jij je goed genoeg met in de schaduw schuilen en vijanden besluipen. 

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.