Fans uiten onvrede over grootte Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst: 1 juli 2020 om 10:14Aangepast: 3 februari 2023 om 10:04
Fans zijn niet blij met de alsmaar groter wordende bestanden van Call of Duty: Modern Warfare. Op onder andere Reddit uiten ze hun onvrede.

Kiwi_lad_1982 plaatste een screenshot op Reddit waarop te zien was dat diens CoD: Modern Warfare-map 209 GB in beslag nam. De post kreeg meerdere reacties van andere spelers die dezelfde grootte van bestanden zagen. Zo kwam een gebruiker met een screenshot waaruit te zien was dat hij 222 GB nodig had voor Modern Warfare en Warzone.

Het grootste probleem is te vinden op pc. Op de consoles zijn de CoD: Modern Warfare-bestanden ook erg groot, maar daar hebben spelers de optie om delen van hun game te verwijderen als ze deze niet gebruiken. Dat is helaas geen optie voor pc-spelers, dus dat betekent dat er aardig wat ruimte op de harde schijf vrij moet zijn om de games te kunnen spelen.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier meer informatie over de game na de laatste grote update.

-39652317
Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.