Fan vraagt tijdens Duitse spelshow waar Grand Theft Auto 6 blijft

Geplaatst: 31 augustus 2021 om 05:03Aangepast: 2 februari 2023 om 14:23
Een persoon besloot tijdens een Duitse spelshow op het podium te lopen om te vragen waar Grand Theft Auto 6 blijft.

De persoon in kwestie ging het podium op van de spelshow Schlag Den Star, terwijl presentator Elton met een deelnemer aan het praten was. Vervolgens vroeg de GTA-fan "waar GTA 6 toch blijft".

Hoewel de kandidaat schrok van de plotselinge aanwezigheid van de fan, bleef presentator Elton er rustig onder. Hij grapte dat hij GTA 6 nog niet nodig had, want "ik heb vijf nog niet eens uitgespeeld". Vervolgens kwam de beveiliging de fan van het podium halen.

De random gebeurtenis valt op, aangezien Schlag Den Star een grote show is in Duitsland. Daarbij heeft presentator Elton stemmen ingesproken in Duitse versies van games, zoals in Halo 3. Elton is de artiestennaam van Alexander Duszat.

Het vorige deel in de reeks, Grand Theft Auto 5, verscheen in 2013. Sindsdien is het spel overgezet naar diverse systemen en komt het later dit jaar ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Grand Theft Auto 6 is nog niet officieel aangekondigd. Wel gaan er geruchten over remasters van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.