Fable nog in 'vroege fase', blijkt uit vacatures

Geplaatst: 12 augustus 2020 om 07:49Aangepast: 3 februari 2023 om 09:32
De nieuwe Fable-game van Playground Games is nog in een 'vroege fase', volgens vacatures op de website van de studio.

Fable werd vorige maand onthuld via een teaser-trailer aan het einde van de Xbox Series X-presentatie. Playground Games is op dit moment echter nog op zoek naar meerdere mensen om het team te versterken. Daar zitten ook belangrijke posities tussen, zoals Lead Scriptwriter, Animation Director en Lead Game Designer.

Uit de vacaturetekst voor Lead AI Engineer wordt duidelijk dat er nog lange tijd gewerkt moet worden aan de nieuwe Fable. "Je komt in een vroege fase bij het team en het project, waardoor je de zeldzame kans krijgt om de technologie vorm te geven waarmee we een grootse AAA-titel maken", valt er te lezen. "Dit is een uitzonderlijke kans om in een vroeg stadium bij een team en project aan te sluiten, waardoor je de zeldzame kans krijgt om vanaf het begin de toekomst van een spannende, grote AAA-titel te vormen."

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.