Line-up van EVO 2020 bekend

Geplaatst: 5 februari 2020 om 11:25Aangepast: 3 februari 2023 om 11:58
EVO 2020 heeft officieel de line-up bekendgemaakt voor het aankomende game-evenement. EVO zal in totaal acht toernooien organiseren en daarnaast nog een invitational toernooi.

De line-up bestaat uit: Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Street Fighter 5, Dragon Ball FighterZ, Granblue Fantasy: Versus, Samurai Shodown, SoulCalibur 4, Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r]. Tot slot is er nog een Marvel vs. Capcom 2 toernooi waarbij spelers alleen op uitnodiging mee mogen doen.

-39673447

Opvallend is dat Mortal Kombat 11 en BlazBlue: Cross Tag Battle afwezig zijn bij deze line-up, die vorig jaar wel aanwezig waren op het evenement. Met Granblue Fantasy: Versus als nieuwe game voor EVO zou het kunnen dat Arc System Works zich liever op dat spel focussen in plaats van BlazBlue: Cross Tag Battle.

EVO 2020 neemt van 31 juli tot 2 augustus plaats in Las Vegas.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.