Vier gratis games voor Epic Games Store aangekondigd

Geplaatst: 3 juli 2020 om 07:44Aangepast: 3 februari 2023 om 10:03
De Epic Games Store gaat weer een aantal gratis games weggeven. De eerste game, Hue, is tot 9 juli te downloaden.

Vier nieuwe gratis games voor de Epic Games Store zijn bekendgemaakt. Hue is de eerste en is een puzzel adventure-game waar de speler op zoek gaat naar diens vermiste moeder in een wereld waar kleur een belangrijke rol speelt.

Watch on YouTube

De andere drie games zijn van 9 juli tot 16 juli gratis te claimen. Het gaat om Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition en The Escapist 2. In The Killing Floor 2 is Europa overspoeld met kwaadaardige kloons die Zedds heten. Het is aan de speler om de Zedds te verslaan en Europa te bevrijden.

Watch on YouTube

Lifeless Planet: Premier Edition is een game waar de speler op een planeet een verlaten Russisch dorp vindt. De astronaut denkt dat het om een hoax gaat totdat een jonge vrouw hem redt van een dodelijk fenomeen op de buitenaardse planeet.

Watch on YouTube

Bij The Escapist 2 moet de speler uit een gevangenis zien te ontsnappen door te stelen, vechten en door dingen te maken. Dit het vervolg op The Escapist en bevat ook een multiplayer-modus.

Watch on YouTube

Hue is tot 9 juli gratis te downloaden in The Epic Games Store. Vanaf 9 juli is het mogelijk om de andere drie games te claimen.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.