Elden Ring-legende Let Me Solo Her ondergaat metamorfose

Geplaatst: 11 juli om 14:22
Hij is de hoop in bange dagen voor menig Elden Ring-speler: Let Me Solo Her. Of ja, wás is misschien het juiste woord. De Tarnished waar vele soortgenoten op konden rekenen om Malenia, Blade of Miquella te verslaan, heeft namelijk zijn naam veranderd.

Je raadt het waarschijnlijk al: de naamsverandering heeft alles te maken met de eindbaas van Elden Rings uitbreiding Shadow of the Erdtree. En omdat die niet per se uit één personage bestaat, is de naam Let Me Solo Them meer op zijn plaats. De legendarische speler voerde de verandering afgelopen week door en plaatste gisteren een video op YouTube om het wereldkundig te maken. In de video klaart hij op overtuigende wijze de klus in het allerlaatste baasgevecht van de dlc. Check de video hieronder:

Watch on YouTube

Gelukkig is de andere naam het enige dat is veranderd aan de Elden Ring-speler. In bovenstaande video zie je hoe de eindbaas wordt gereduceerd tot een ware walk in the park, terwijl vrijwel elke speler urenlang zit te zwoegen om de eindbaas een kopje kleiner te maken. En dat allemaal terwijl hij slechts is gehuld in zijn kenmerkende Pot-hoofddeksel en een cape.

De nonchalance waarmee Let Me Solo Them te werk gaat, inclusief het gebruik van verschillende prikwapens per fase met allerlei nuttige status-effecten, is niets minder dan ontzagwekkend. Deze man wil je toch oproepen als je ho-pe-loos vastzit?!

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.