Eerste regisseur The Last of Us-televisieserie bekend

Geplaatst: 9 juni 2020 om 04:30Aangepast: 3 februari 2023 om 10:23
De eerste regisseur van de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us is bekend. Het gaat om Johan Renck.

Renck bevestigde dit in een interview met Discussing Film. "Ik ben een executive producer. Ik regisseer in ieder geval de pilot. Daarna zien we wel verder." De pilot is de allereerste aflevering van een serie.

Renck is een Zweedse regisseur die vooral bekend is om het feit dat hij alle afleveringen van de miniserie Chernobyl heeft geregisseerd, waar hij een Emmy voor won. Ook heeft hij afleveringen van Breaking Bad, Vikings en The Walking Dead geregisseerd.

Eerder werd al bekend dat de serie geschreven en geproduceerd wordt door Naughty Dog's Neil Druckmann en Craig Mazin. Mazin heeft al eerder met Renck samengewerkt: hij zette de serie Chernobyl op poten.

De serie moet in eerste instantie de gebeurtenissen uit de eerste game uitbeelden. Daarin moet Joel het meisje Ellie veilig zien te houden terwijl ze door een post-apocalyptische Verenigde Staten trekken. De wereld is namelijk getroffen door een virus die mensen in de zombieachtige Clickers verandert. De makers laten echter de mogelijkheid open dat het verhaal uit The Last of Us: Part 2 ook onderdeel van de serie wordt. Het is nog niet bekend wanneer de serie verschijnt.

-39465207

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.