Eerste gameplay-beelden Mortal Kombat 11 worden deze week onthuld

Geplaatst: 14 januari 2019 om 08:24Aangepast: 6 februari 2023 om 17:15
Op 17 januari worden tijdens het evenement 'The Reveal' de eerste gameplay-beelden onthuld van Mortal Kombat 11. Dit meldt ontwikkelaar NetherRealm via een bericht op Twitter.

Tijdens The Reveal worden verschillende elementen van de aankomende game uitgelicht, zoals het verhaal, de personages en nieuwe features voor de game. Daarnaast hint NetherRealm naar 'exclusieve onthullingen' voor Mortal Kombat 11. Het evenement kan aankomende donderdag live worden bekeken via Twitch.

Tevens gaat er momenteel het gerucht dat Pennywise uit de IT-franchise wordt toegevoegd aan Mortal Kombat 11 als speelbaar personage. Warner Bros., uitgever van Mortal Kombat 11, was verantwoordelijk voor het uitbrengen van de film en lanceert dit jaar een vervolg op de IT-film uit 2017. Gezien het feit dat Mortal Kombat 11 ook dit jaar verschijnt, kan Pennywise als personage worden geïntroduceerd om onder andere de nieuwe IT-film te promoten.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Rick BloemzaadRedacteur bij Gamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.