'Eerste Battlefield 2042-seizoen wordt volgende week onthuld'

Geplaatst: 2 juni 2022 om 07:35Aangepast: 2 februari 2023 om 04:08
Ergens in de loop van komende week zou Dice de details rondom het eerste seizoen van Battlefield 2024 uit de doeken doen.

Dat zouden bronnen aan journalist Tom Henderson hebben verteld, zo meldt hij op Try Hard Guides. Hij heeft het specifiek over de week die op 6 juni begint. 

Hij kon niet vertellen of er ook een trailer zou worden getoond, maar op 8 juli zouden media en content creators hun hands-on impressies op websites en YouTube plaatsen. Volgens Henderson zouden de officiële details rondom het eerste seizoen echter al een dag eerder online kunnen verschijnen.

Henderson meldt ook dat het eerste seizoen ergens binnen de komende twee weken moet uitkomen. Dat is een logische aanname, aangezien Dice eerder al aangaf dat het eerste seizoen ergens in de eerste twee weken van juni moet beginnen.

In het aankomende eerste seizoen van de shooter moet onder andere een nieuwe specialist zitten, alsmede een Battle Pass een nieuwe content voor de Portal-modus. Mogelijk bevat het seizoen ook een nieuwe map, al is dit nog niet bevestigd.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.