EA toont eerste trailer van Command & Conquer-remaster

Geplaatst: 10 maart 2020 om 13:27Aangepast: 3 februari 2023 om 11:33
Electronic Arts heeft de eerste trailer getoond van Command & Conquer Remasters Collection. De game is vanaf 5 juni 2020 te koop en kost 20 euro.

Command and Conquer Remastered Collection bevat remasters van Tiberian Dawn en Red Alert, alsmede de drie uitbreidingen (Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath). De trailer laat zien hoe ontwikkelaars Petroglyph Games en Lemon Sky Studios hebben samengewerkt om de ultieme ervaring voor fans te creëren. Ook zijn er enkele belangrijke leden van het oorspronkelijke team bij West Wood Studios in dienst genomen om aan de game te werken. Wie dat zijn wordt in de trailer niet aangestipt.

Om de game tot stand te brengen heeft Petroglyph Games en Lemon Sky Studios nauw contact gehad met de Command & Conquer-community. Er is daarvoor een speciale raad opgezet die 24 uur per dag direct toegang heeft tot het ontwikkelteam. Ook hebben een aantal community-leden zelf nieuwe content voor de game gemaakt.

De Command & Conquer-games staan onder andere ook bekend om de live-action video's die voor, tijdens en na missies getoond worden. Deze zijn voor de remaster geüpscaled en is het geluid opnieuw opgepoetst.

Componist Frank Klepacki keert eveneens voor de game terug om zeven uur aan muziek te remasteren, inclusief verborgen en niet uitgebrachte nummers. Daarnaast zijn er meer dan twintig nieuwe nummers opgenomen met de band Tiberian Sons.

Command & Coquer Remastered Collection komt uit op 5 juni 2020 op pc.

Watch on YouTube
Dennis MonsContentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.