EA maakt verbeteringen in Fifa 20 bekend

Geplaatst: 31 mei 2019 om 12:00Aangepast: 3 februari 2023 om 14:29
EA heeft in aanloop naar EA Play een href="https://www.ea.com/nl-nl/games/fifa/fifa-19/news/pitch-notes-gameplay-beyond-fifa-19">artikel </a>op zijn website geplaatst over de verbeteringen in Fifa 20.

Fifa 20 wordt niet expliciet genoemd, maar het artikel verwijst wel naar toekomstige games in de serie. EA geeft aan deze verbeteringen door te voeren na talloze feedbacksessies, waarbij verschillende soorten spelers in de community feedback gaven. EA legt in het artikel de nadruk op verbeterde gameplaymechanieken die veelvuldig werden aangehaald door de community.

Zo worden er veranderingen doorgevoerd in de gameplay-aspecten AI-verdediging, 1-tegen-1 schietconsistentie, getimed afmaken, voorzetten en schoten uit volleys, aaneengeschakelde skillmoves, positiespel bij dode spelmomenten, handmatige doelmanbewegingen, passen en van spelers wisselen.

Daarnaast gaf EA aan dat ze in een later stadium ook meer zullen bekendmaken over de Profclubs- en carrièremodi. Bovendien hebben spelers hun zorgen geuit over het reactievermogen van de gameplay tijdens online speelsessies. EA zegt dit nauwlettend in de gaten te blijven houden, maar heeft nog geen concrete plannen bekendgemaakt om dit probleem in toekomstige games te verhelpen.

EA zendt 7 en 8 juni verschillende streams uit waarin diverse games aan bod komen. Hoogstwaarschijnlijk zal Fifa 20 dan officieel aangekondigd worden.

Brian Artiles GovitaHardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.