EA Access-abonnementsdienst komt naar PlayStation 4

Geplaatst: 7 mei 2019 om 13:15Aangepast: 7 februari 2023 om 15:30
EA Access, de abonnementsdienst van Electronic Arts, komt naar PlayStation 4. Dit maakt het gamebedrijf bekend via een persbericht.

De service is vanaf juli dit beschikbaar voor PlayStation 4. Specifieke games worden nog niet genoemd, maar franchises als Battlefield, Fifa en Star War Battlefront worden genoemd. Een jaarabonnement kost 24,99 euro, terwijl dit maandelijks 3,99 kost. EA Access kan op alle platformen gebruikt worden. Het abonnement stelt gebruikers in staat om nieuwe games rondom release voor maximaal tien uur te proberen en oudere games volledig te spelen. Hiernaast wordt een korting van 10 procent aangeboden op EA-games en -dlc.

In 2014 heeft EA al een poging gedaan om EA Access naar de PlayStation 4 te brengen. Sony wees dit aanbod toen echter af en zei dat de service van EA niet de juiste waarde biedt aan PlayStation-gebruikers. Nu maakt EA bekend dat het toch mogelijk wordt voor PlayStation 4-gebruiker om gebruik te maken van de dienst. Waarom Sony van gedachten is veranderd, is vooralsnog onbekend.

Vorige maand lekte het nieuws van EA Access op PS4 al uit doordat op de Braziliaanse PlayStation Store een nieuwe knop verscheen waarop het logo van EA Access te zien was met de tekst 'Nu beschikbaar'.

Lucas MayEen vande voormalige hoofdredacteuren van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.