Dreams komt eerder uit voor Early Access-spelers

Geplaatst: 5 februari 2020 om 14:19Aangepast: 3 februari 2023 om 11:58
Gamers die gebruik hebben gemaakt van de Early Access-versie van Dreams, krijgen de launch-versie voor de officiële release. Early Access-spelers kunnen de volledige game al vanaf 11 februari spelen in plaats van op 14 februari, de officiële releasedatum.

Dreams is een game Media Molecule voor de PlayStation 4, waarin spelers hun eigen games kunnen gaan maken en creaties van anderen kunnen spelen. Gamers konden zich tot begin december voor de Early Access-periode van de game aanmelden. Hierna werd Dreams uit de PlayStation Store gehaald tot de officiële release. Nu heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat de launch-versie voor de Early Access-spelers een paar dagen eerder uitkomt.

-39039135

De launch-versie van Dreams bevat een grote update ten opzichte van de Early Access-versie. Zo komen er twee nieuwe creator-kits voor de game uit; Welcome Home en Ancient Temple. Dreams heeft in de definitieve versie ook nieuwe tutorials en UI. Spelers kunnen in de launch-versie ook de verhaal-modus Arts Dreams spelen.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.