'Dragon Age 4-ontwikkeling is eind 2017 opnieuw begonnen'

Geplaatst: 10 april 2019 om 04:44Aangepast: 3 februari 2023 om 14:55
De ontwikkeling van Dragon Age 4 zou in oktober 2017 van vooraf aan zijn begonnen, ondanks dat de game al sinds 2015 in ontwikkeling is.

Dat claimt Kotaku in een nieuwe reportage. Eind 2018 onthulden EA en Bioware aan Dragon Age 4 te werken, maar de ontwikkeling zou na Dragon Age: Inquisition's laatste dlc in 2015 al zijn begonnen.

Bioware zou wegens andere werkzaamheden de ontwikkeling echter telkens hebben moeten stopzetten. Zo zou het team mee hebben geholpen aan het afmaken van Mass Effect Andromeda. In 2017 ging het team weer verder met Dragon Age 4, maar in oktober dat jaar werd het gehele project geannuleerd en werd het grootste gedeelte van het team op Anthem gezet.

Een klein gedeelte van de groep ging echter toch aan de slag met een nieuw Dragon Age-project met de codenaam Morrison, en dat zou de huidige Dragon Age-game zijn waar nu aan wordt gewerkt. De game zou met hetzelfde gereedschap worden opgebouwd als Anthem. Het lijkt in ieder geval waarschijnlijk dat de ontwikkeling nog in een vrij vroeg stadium is.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.