Doom Zero is een gratis add-on voor Doom en Doom 2

Geplaatst: 16 december 2020 om 09:32Aangepast: 6 februari 2023 om 15:51
Om te vieren dat Doom 25 jaar bestaat, heeft Bethesda een gratis add-on uitgebracht voor Doom en Doom 2.

Dat laat Bethesda weten in een Tweet. Doom Zero kan worden beschouwd als een nieuw deel, maar is een feite een uitbreiding op de originele eerste twee delen. De game bevat namelijk precies dezelfde vormgeving als de eerste twee delen en moet dezelfde gevoelens oproepen bij de spelers.

Doom Zero introduceert maar liefst 32 nieuwe levels, nieuwe eindbazen, muziek en zelfs sprites. Verder voegt Doom Zero ook wat nieuwe ingrediënten toe aan het klassieke Doom-recept. Zo is er sprake van vertakkende paden en kunnen spelers zich wagen aan extreem moeilijke uitdagingen.

Spelers die met Doom Zero aan de slag willen gaan, hoeven er enkel voor te zorgen dat de meest recente versies van Doom en Doom 2 geïnstalleerd zijn. Zodra spelers één van deze games opstarten, verschijnt er vanzelf een optie om Doom Zero te lanceren.

Hieronder kun je een trailer van Doom Zero bekijken.

Watch on YouTube
Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.