Details toekomstige Fallout 76-content onthuld

Geplaatst: 24 april 2019 om 08:06Aangepast: 3 februari 2023 om 14:49
Gisteren is er een nieuwe update uitgebracht voor Fallout 76. Een aantal dataminers heeft nu veel nieuwe details over de toekomstige content van het spel gevonden. Deze zijn op Reddit geplaatst.

Een groep dataminers heeft veel nieuwe informatie bekendgemaakt over toekomstige content voor Fallout 76. De bestanden van het spel onthullen details over een echte Sheepsquatch, de Ever Upwards-verhaallijn, nieuwe Perk-kaarten en meer. Reddit-gebruiker TheGeminaii heeft alle vondsten op een rijtje gezet en deze geplaatst op de Fallout 76-Subreddit

Ten eerste beweren de dataminers dat spelers binnenkort een echte Sheepsquatch tegen kunnen komen in Fallout 76. Het legendarische monster werd begin deze maand geïntroduceerd in de Lying Lowe-verhaallijn, maar dit bleek een Assaultron-robot te zijn die zich voordeed als het beest. De echte Sheepsquatch moet een eindbaas zijn in het nieuwe Free Range-evenement en krijgt vier soorten aanvallen. Ook is er een afbeelding opgedoken van het monster.

De Ever Upwards-verhaallijn werd al eind februari aangekondigd, toen Bethesda haar plannen bekendmaakte voor de uitbreidingen van Fallout 76. In de nieuwe verhaallijn, die 7 mei moet verschijnen, moeten spelers stijgen door verschillende rangen van de Pioneer-scouts. Dagelijks zijn er twee nieuwe activiteiten om te voltooien en er kan worden meegedaan aan het Campfire Tales-evenement. Dit evenement heeft veel weg van het spel Dungeons and Dragons. Bovendien zeggen de dataminers te weten dat er een pijl en boog wordt toegevoegd als wapen.

-39707223

In de bestanden van Fallout 76 zijn ook tien nieuwe Perk-kaarten gevonden. Welke bonussen of vaardigheden deze kaarten geven is nog niet bekend, maar uit de geanimeerde afbeeldingen kunnen deze deels worden opgemaakt. Zo suggereert de Walking Arsenal-kaart dat spelers meer items bij zich kunnen dragen en kunnen spelers wellicht hoger of verder springen door middel van de Frog Legs-vaardigheid.

De details op Reddit onthullen verder informatie over het verhaal van het Arktos Pharma-lab, de Nuclear Winter-modus en Vault 94 en 96.

Gisteren werd Wild Appalachia Patch 8.5 uitgebracht voor Fallout 76. De update voegt onder andere de ProSnap Deluxe Camera toe, waardoor spelers nog makkelijker foto's kunnen nemen, van hun avonturen in de online wereld van het spel, dan voorheen. Daarbij hebben spelers nu de mogelijkheid om foto's van locaties af te strepen van een bucketlist. Ook worden er twee reparatiesets geïntroduceerd, waarmee items gerepareerd kunnen worden zonder dat dit extra materialen kost.

Ralph van DodewaardRedacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.