Death Stranding winstgevend genoeg voor nieuwe Kojima-game

Geplaatst: 30 mei 2020 om 08:32Aangepast: 3 februari 2023 om 10:30
De opbrengsten van Death Stranding waren hoog genoeg om de ontwikkeling het volgende project van Hideo Kojima op te starten.

Dat meldt hij in een interview met het Japanse Livedoor News. "We hebben (met Death Stranding) meer verdiend dan we nodig hadden om winst te maken, dus we kunnen het een succes noemen. Ook de kosten voor de ontwikkeling zijn terugverdiend. We komen binnenkort met de pc-versie en hebben al genoeg winst gemaakt om ons voor te bereiden op wat er gaat volgen, dus maak je geen zorgen."

Natuurlijk wordt in het interview daarna gevraagd wat dat volgende project precies inhoudt. "Ik kan niets zeggen, want we zijn nog aan het plannen, maar we werken achter de schermen. Recentelijk is een groot project stopgezet, dus daar ben ik een beetje boos over (lacht). Dat soort dingen gebeuren vaak in deze industrie."

Kojima reageert daarnaast ook op recente geruchten over een mogelijke aankoop van de rechten op Metal Gear Solid en de P.T.-demo. "Ah, dat is compleet incorrect. Ik heb er zelf in ieder geval niets over gehoord (lacht)."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.