Death Stranding 2 komt mogelijk in 2024 uit

Geplaatst: 27 december 2022 om 08:30Aangepast: 2 februari 2023 om 13:55
Een werknemer van PlayStation Studios Visual Arts zou wel eens per ongeluk onthuld kunnen hebben dat Death Stranding 2 gepland staat voor release in 2024.

Op zijn Artstation-profiel liet Frank Aliberti van Visual Arts weten met de studio te assisteren bij de ontwikkeling van Death Stranding 2. Daarbij werd 2024 als releasejaar genoemd.

Aliberti heeft de complete game inmiddels uit de lijst op zijn Artstation-profiel gehaald, maar hieronder is een screenshot te zien van toen het er nog op stond. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het om een fout ging, of dat Aliberti er zelf vanuit ging dat de game in 2024 uitkomt. Hoe dan ook is er nog geen officiële releasedatum bekend.

Death Stranding 2 werd tijdens The Game Awards onthuld. Diverse acteurs en actrices uit het origineel keren terug, waaronder dus Norman Reedus, Lea Seydoux en Troy Baker. Zoals eerder onthuld hebben ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine.

Later werd ook gemeld dat Kojima in 2023 nog een andere game wil onthullen. Mogelijk is dit Overdose, een horrorspel waar eerder al beelden van uitlekten. Ook werd onthuld dat er een film gebaseerd op Death Stranding gemaakt gaat worden.

-38822993

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.