Nieuwe Sims 4-dlc aangekondigd

Geplaatst: 8 januari 2020 om 08:57Aangepast: 3 februari 2023 om 12:16
Het studentenleven-uitbreidingspakket van de Sims 4 is kort geleden uitgekomen, maar binnenkort verschijnt een nieuwe accessoirepakket voor de Sims 4 met compacte woningen.

In dit pakket draait het allemaal om zo klein mogelijk te wonen, wat al bepaalde uitdagingen bij het bouwen van een woning oplevert. Spelers krijgen de mogelijkheid om te selecteren dat zij klein willen wonen, waardoor de grootte van je huis beperkt wordt.

Uit de trailer blijkt dat wanneer de speler deze optie selecteert, het aantal grid-tegels (waarop spelers bouwen) worden beperkt, waardoor minder muren kunnen worden geplaatst. De daadwerkelijke plots worden hier niet kleiner van.

Ervoor kiezen om kleiner te gaan wonen levert de Sim allerlei voordelen op, zo worden de kosten van het wonen verlaagd, is er een comfortbonus en groeien relaties sneller. Klein wonen betekent niet dat een speler zo min mogelijk vierkante meter in totaal moet hebben, zo wordt er ook een huis getoond dat vier verdiepingen hoog is.

Ook worden de Murphy-bedden, die veel spelers miste in de Studentenleven-uitbreiding, toegevoegd. Verder lijkt het erop dat er een grote variatie aan nieuwe meubels en creëer-een-sim-voorwerpen aanwezig zijn. Tevens is er een nieuwe woonkavel waarop spelers hun kleine huis kunnen bouwen.

Watch on YouTube

De Sims 4 Klein Wonen komt op 21 januari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.