De PlayStation Plus-games van september zijn gelekt

Geplaatst: 31 augustus 2022 om 06:42Aangepast: 2 februari 2023 om 15:42
De PlayStation Plus-games van september 2022 zijn op voorhand gelekt.

Allereerst kunnen PlayStation Plus Extra-, Premium- en Essential-leden de PS4-versie van racegame Need For Speed Heat gratis downloaden. Die versie is ook speelbaar op de PS5. Hetzelfde geldt voor vechtspel Granblue Fantasy: Versus (voor PS4, ook via backwards compatibility speelbaar op PS5).

De derde game is het zwart-witte avonturenspel Toem, waarin spelers een wereld moeten verkennen en geheimen bloot moeten leggen door middel van een fotocamera. Alle games zijn vanaf 6 september tot 4 oktober (11.00 uur) te claimen.

De PS Plus-spellen zijn gedeeld door Dealabs-gebruiker billbil-kun, die de afgelopen maanden ook al de juiste PS Plus-games wist te lekken voor Sony ze zelf bekendmaakte.

De huidige PlayStation Plus-games kunnen nog tot 6 september geclaimd worden. Het gaat om Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 (PS4 en PS5), Yakuza: Like a Dragon (PS4 en PS5) en Little Nightmare (PS4). Gebruikers kunnen door de games eenmalig te claimen ze altijd downloaden en spelen, mits ze een actief PlayStation Plus Extra-, Premium- of Essential-abonnement hebben.

Marvin ToepoelEindredacteur Power Unlimited-magazine.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.