Cyberpunk 2077 heeft de meeste leeftijdskeuringen binnen

Geplaatst: 14 april 2020 om 11:59Aangepast: 7 februari 2023 om 17:05
Cyberpunk 2077 heeft in de meeste landen al een leeftijdskeuring gekregen. Dat laat Adam Badowski, de regisseur van Cyberpunk 2077, weten via Twitter.

Wat de leeftijdskeuring is laat CD Projekt Red nog niet los, maar wat hij wel via Twitter laat weten is dat de keuring in de meeste landen is voltooid. De tweet is een vervolg op een bericht uit maart waarin Badowski laat weten dat ze de game hadden opgestuurd naar degenen die over dat oordeel gaan, dat ze bezig waren met het verfijnen van de technische aspecten van de game en al bezig waren met testen. De tweet is hieronder te bekijken.

CERO, de Japanse keuringsinstantie voor videogames, is tijdelijk dicht vanwege het coronavirus. Het bedrijf gaat voor één maand dicht. De kans is aanwezig dat sommige games vertraging oplopen als de keuring niet tijdig plaatsvindt. In het geval van Cyberpunk 2077 lijkt dit echter niet het geval te zijn.

Cyberpunk 2077 komt 17 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Een gratis upgrade van de Xbox One-versie voor de Xbox Series X is vanaf de launch van de nieuwe console beschikbaar.

Zoë BonefaasZodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus v

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.