Cover art van de Resident Evil 3 Remake gelekt

Geplaatst: 3 december 2019 om 14:26Aangepast: 7 februari 2023 om 16:28
Er is zijn afbeeldingen gelekt van de Resident Evil 3 Remake via PlayStation Network, naar verluidt gaat het hier om de officiële cover art van de verschillende versies van de game.

Het gaat hier waarschijnlijk om de officiële cover art van de remake van Resident Evil 3. De opgedoken poster werd gespot door ResetEra op Gamstat. Dezewebsite houdt PlayStation Network nauw in de gaten en de toevoeging van de Resident Evil 3-afbeeldingen is dan ook niet onopgemerkt gegaan.

Op de poster staat Jill Valentine afgebeeld met een compleet nieuw uiterlijk. Naast Jill zien we Carlos Oliveira staan, een van de laatste overlevende leden van de Umbrella Biohazard Countermeasure Service (U.B.C.S). Ook Oliveira ziet er net wat anders uit dat gewend. Ten slotte is de intimiderende schurk Nemesis te zien zoals we hem kennen uit het origineel.

Het gerucht van de remake ging al enige tijd in de rondte, maar nu lijkt de game echt te zijn bevestigd.

Watch on YouTube

beweerde eerder al een bron gesproken die het bestaan van de game wist te bevestigen. Spawn Wave is in het verleden een betrouwbare bron gebleken; hij was bijvoorbeeld de eerste persoon die FromSoftware's Elden Ring bevestigde voordat het spel was aangekondigd.

Met oog op de gelekte poster, kan er verondersteld worden dat de officiële aankondiging van de game niet lang meer kan duren. De kans is groot dat de remake tijdens The Game Awards op 13 december wordt onthuld.

Bekijk de cover art hieronder.

-39681574
-39681577
-39681580
Cody DakotaTo all agents of Overwatch, this is Winston! Gek op indiegames met strakke platformactie en speelt dus het liefst elke dag Celeste, Spelunky (2) en Super Mario Odyssey. Wacht geduldig op Skate 4.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.