Update: Loting voor PlayStation 5-consoles bij Coolblue gestart

Geplaatst: 3 maart 2021 om 08:11Aangepast: 7 februari 2023 om 19:06
De loting voor de PlayStation 5-consoles bij Coolblue is eerder gestart. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden meedoen aan de loting via de Coolblue-app. 

In totaal zijn er 1600 consoles met disc beschikbaar, het gaat hier wel om verschillende bundels met Fifa 2021, Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War, een koptelefoon of een extra controller. In de app moet men zoeken naar PlayStation 5 om bij de pagina van de loting te komen. Meedoen aan de loting kan tot en met 8 maart 10:00 uur. 

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwe PS5-voorraad? Check ons artikel PlayStation 5 kopen: Alle winkels en informatie op een rij met hierin de splinternieuwe Stock Alert-tool!

Origineel bericht: Er gaat toch wel een Coolblue-loting plaatsvinden, namelijk op 8 en 9 maart.

Dat meldt Martin Verschoor, algemeen hoofdredacteur van Power Unlimited, in een tweet. Volgens de bron van Verschoor vindt de loting van de PlayStation 5's plaats op 8 en 9 maart. 

Volgens gamer.nl-redacteur Ron Vorstermans gaat het om tweeduizend PlayStation 5-consoles met diskdrive. De informatie van Vorstermans lijkt overeen te komen met die van Verschoor, beide kenners geven namelijk aan dat het om een loting gaat en dat deze 8 maart van start gaat. 

Het is niet de eerste keer dat een loting van PlayStation 5-consoles ter sprake komt. Een aantal weken terug berichtte Vorstermans ook al dat er een loting zou plaats vinden, dit bericht werd echter ontkracht door de retailer zelf. 

-39457291

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.