Cities: Skylines 2-uitbreidingen opnieuw uitgesteld

Geplaatst: Vandaag om 13:43
Mensen die zitten te wachten op uitbreidingen voor Cities: Skylines 2 moeten nóg langer wachten.

Ontwikkelaar Colossal Order heeft die namelijk alweer uitgesteld, meldt het bedrijf in een blogpost op Steam. De Modern Architecture- en Urban Promenades-pakketten komen nog wel dit jaar uit. Wanneer precies is nog niet bekend, maar in ieder geval in het laatste kwartaal.

De Bridges & Ports-uitbreiding laat nog langer op zich wachten. Die moetin het tweede kwartaal van volgend jaar uitkomen. Ook hiervoor deelt Colossal Order geen exacte releasedatum.

Wachten op Cities: Skylines 2 zijn we inmiddels wel gewend. De consoleversie is immers ook in nog geen velden of wegen te bekennen. Sowieso kreeg de game op release veel kritiek, vanwege de vele gebrekken. Heel soepeltjes verloopt het dus allemaal niet.

Tjeerd was wel te spreken over de game. Hij gaf hem een dikke 85. Check zijn review via deze link of bekijk hieronder de video.

Watch on YouTube

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.