Check veel nieuwe gameplay van Assassin's Creed Shadows

Geplaatst: 10 juni om 22:16Aangepast: 10 juni om 22:16
We wisten dat het er aan zat te komen, maar dat maakt het er niet minder tof om: nieuwe gameplay van Assassin's Creed Shadows dat tijdens de Ubisoft Forward-show werd getoond.

Tijdens de gameplaybeelden is te zien hoe Yasuke - een van de speelbare hoofdpersonages - door de straten van een Japans dorpje loopt. Al snel volgt een zwaardgevecht met meerdere vijanden. Verderop in het gameplayfilmpje is te zien hoe Naeo - het andere speelbare hoofdpersonage - hem vergezelt. Daarna volgt een uitgebreid stealthgedeelte met laatstgenoemd personage.

Gisteren tijdens de Xbox Games Showcase werd al een kortere trailer met de eerste gameplaybeelden getoond, maar tijdens de Ubisoft Forward-presentatie vanavond werd meer tijd gespendeerd aan de game.

Assassin's Creed Shadows draait zoals gezegd om twee personages, de Japanse shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. In het spel doen spelers het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.