Cavill zou al na tweede seizoen The Witcher hebben overwogen te vertrekken

Geplaatst: 4 november 2022 om 08:15Aangepast: 2 februari 2023 om 14:41
Acteur Henry Cavill zou na het tweede seizoen van The Witcher al hebben overwogen de serie te verlaten.

Dat meldt het over het algemeen betrouwbare Redanian Intelligence te hebben vernomen van een bron. Na de opnames van het tweede seizoen zou Cavill al hebben getwijfeld aan zijn toekomst binnen de serie, omdat hij niet op één lijn zou hebben gezeten met de producenten vanwege meningsverschillen over Geralts rol binnen The Witcher.

Redanian Intelligence zou deze berichten toen al hebben vernomen, maar er geen melding over hebben gemaakt omdat ze onwaarschijnlijk leken. Cavill was naar de buitenwereld toe immers enthousiast over de rol.

Inmiddels is gebleken dat Cavill niet in het vierde seizoen van The Witcher zit. De rol van Geralt of Rivia wordt vanaf dan gespeeld door Liam Hemsworth. De opnames van het derde seizoen hebben al plaatsgevonden en daarin is Cavill dus nog wel als Geralt te zien.

Officieel heeft niemand zich nog uitgelaten over de reden van Cavills vertrek, al wordt er wel hevig gespeculeerd. Naast het feit dat hij de rol van Superman weer oppakt in meerdere films, zou Cavill het ook niet eens zijn geweest met de richting die de serie opging - hij zou hebben geëist dat de serie zich meer aan het bronmateriaal zou hebben gehouden.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.