Cast van nieuwe Resident Evil-film bekendgemaakt

Geplaatst: 7 oktober 2020 om 04:16Aangepast: 3 februari 2023 om 08:42
De cast van de nieuwe Resident Evil-film is bekendgemaakt.

Vorig jaar werd al duidelijk dat er een reboot van de filmreeks gemaakt zou worden door regisseur Johannes Roberts, bekend van films als 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night. Nu is dus ook de cast bekendgemaakt via Deadline.

Robbie Amell (Upload) speelt Chris Redfield, Kaya Scodelario (Maze Runner) zijn zus Claire en Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) Jill Valentine. Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) kruipt in de huid van Leon S. Kennedy, Tom Hopper (The Umbrella Academy) speelt Albert Wesker en Neal McDonough (Yellowstone) is William Birkin.

Roberts: "Met deze film wil ik terugkeren naar de eerste twee games en de gruwelijke ervaringen die ik had toen ik ze speelde opnieuw creëren. Tegelijkertijd wil ik een menselijk verhaal vertellen over een klein, uitstervend Amerikaans stadje dat herkenbaar en relevant is voor het publiek."

De oude Resident Evil-filmreeks werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson. Hij werkt nu aan een verfilming van Monster Hunter. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Resident Evil-serie voor Netflix, die geheel los lijkt te staan van de oude en aankomende films. De nieuwe film heeft nog geen releasedatum.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.